Goud verkopen?

Home » Inkoop goud

Goud verkopen?

Home » Goud verkopen

Uw goud verkopen in Wijchen of Veenendaal?

Wilt u uw gouden sieraden, munten of tandgoud verkopen in Veenendaal of omgeving Rhenen, Ede en Wageningen? Kom gerust langs bij één van onze filialen in  Wijchen en Veenendaal voor een gratis taxatie. U komt vrijblijvend te weten hoeveel uw goud waard is. Ontvang op een snelle, discrete en eenvoudige manier direct contant geld voor uw goud of via bankoverschrijving. Wij kopen alle soorten goud in iedere vorm, waaronder: oud goud en sloopgoud, gouden sieraden en munten (zoals gouden tientjes, krugerrand en mapple leaf), tandgoud (met en zonder tand), gouden horloges, baren en puur goud.

goud verkopen

Hét adres om goud te verkopen in Wijchen en Veenendaal

Beste prijs voor uw goud op basis van actuele koersen

Eventueel huisbezoek mogelijk

Vrijblijvende, gratis taxatie. Direct uitbetaald! Contant of via bank

Hoe kunt u uw goud verkopen?

Wanneer u twijfelt om uw goud te verkopen en niet weet hoeveel het waard is, kunt u vrijblijvend langskomen bij één van onze kantoren in Veenendaal en Wijchen. U kunt langskomen zonder afspraak van dinsdag t/m zaterdag. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. Tijdens het wachten kunt u gerust een kop koffie bij ons drinken. Bij verkoop dient u uw paspoort, ID kaart of rijbewijs te tonen. De minimum leeftijd is immers 18 jaar. Vervolgens wordt de waarde van het goud bepaald aan de hand van karaatgehalte, gewicht en de actuele goudprijzen.

goudinkoop wijchen

Wijchen

goudinkoop veenendaal

Veenendaal

zilver verkopen

Wij kopen ook uw zilver in!

Naast uw goud verkopen, kunt u ook zilver verkopen in Wijchen en Veenendaal! Goudinkoop Aurum koopt immers ook zilver in, waaronder: sieraden, munten, bestek, baren, andere zilveren voorwerpen en industrieel zilver. Het verkopen van zilver is ontzettend populair, doordat de zilverkoers de laatste jaren flink gestegen is. We kopen alle soorten zilver in voor de hoogst mogelijke prijs, op basis van de actuele zilverkoersen. Niet voor niets zijn wij hét adres om goud en zilver te verkopen in plaatsen als Rhenen, Wageningen, Ede, Ewijk, Beuningen, Wijchen-Druten, Ravenstein, Nijmegen, Malden, Grave, Beneden Leeuwen en Bergharen.