Onze werkwijze

Home » Werkwijze

Onze werkwijze

Home » Werkwijze

Hoe bepalen wij de waarde van uw goud en zilver?

Stap 1

Karaatgehalte

Uw voorwerpen bevatten vaak niet alleen goud of zilver, maar ook andere metalen. Hoeveel puur goud er in uw sieraden of andere voorwerpen zit, wordt uitgedrukt in karaat. Zo komt in Nederland over het algemeen 14 karaat het meeste voor. Dit houd in dat het voorwerp voor 58.5% uit puur goud bestaat en voor 41.5% uit andere metalen van geen waarde. Hoe hoger het aantal karaat, hoe meer goud.

Stap 2

Gewicht

Een tweede factor voor de waarde van uw goud is het gewicht. Om het gewicht te bepalen kunt u in feite elke weegschaal gebruiken. Gezien de waarde van uw edelmetaal per gram wordt bepaald, is het belangrijk dat het gewicht exact gewogen wordt. Wij werken dan ook met hoogwaardige weegschalen van Kern, gecontroleerd en geijkt. Het wegen van uw goud of zilver wordt in uw bijzijn gedaan. Zodat u kunt meekijken en alles transparant gebeurd.

Stap 3

Huidige koerswaarde

De waarde van goud en zilver verandert. Hoeveel uw goud of zilver waard is, hangt dus af van de koers. Wij bepalen de prijs op basis van de actuele koers en kunnen u zo de best mogelijke prijs bieden. Als u akkoord gaat met ons bod, kunnen we u het bedrag direct contant uitbetalen of per bank overschrijven.

Kom langs bij Goudinkoop Aurum!

Weten hoeveel geld uw goud of zilver waard is? U kunt gerust langskomen bij één van onze filialen in Wijchen en Veenendaal. Goudinkoop Aurum is hét goudkantoor voor iedereen in de regio, van plaatsen als Rhenen, Wageningen, Ede, Ewijk, Beuningen en Wijchen-Druten tot Ravenstein, Nijmegen, Malden, Grave, Beneden Leeuwen en Bergharen. U kunt zonder afspraak langskomen van dinsdag tot en met zaterdag voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Bij verkoop dient u uw paspoort, ID kaart of rijbewijs te tonen. De minimum leeftijd is immers 18 jaar. 

goudinkoop wijchen

Wijchen

goudinkoop veenendaal

Veenendaal

Waarom Goudinkoop Aurum?

Hét adres voor goudverkoop in omgeving Rhenen, Ede, Wageningen.

We bieden de beste prijs voor uw goud op basis van actuele koersen

Eventueel huisbezoek mogelijk voor een gratis taxatie

Direct uw geld uitbetaald! Contant of via bank