Zilver verkopen?

Home » Zilver verkopen

Zilver verkopen?

Home » Zilver verkopen

Uw zilver verkopen in Veenendaal of Wijchen?

Als u zilver wil verkopen in Veenendaal, Wijchen of regio Utrecht, Rhenen, Ede en Wageningen is Goudinkoop Aurum hét adres. Wij kopen uw zilver en goud in voor de best mogelijke prijs. Op basis van de actuele zilverkoersen bieden we u een gratis en vrijblijvende taxatie. En indien akkoord, krijgt u direct contant geld uitbetaald voor uw zilver. Wij kopen alle soorten en maten zilver in, waaronder munten, baren en sieraden. U bent verzekerd van de hoogste prijs voor uw zilveren voorwerpen. Check het zelf!

zilver-verkopen

Hét bedrijf in de regio om zilver te verkopen

Beste prijs voor uw zilver. Gratis taxatie.

Eventueel huisbezoek mogelijk

Direct contant uitbetaald! Of via bankoverschrijving

Hoe werkt het verkopen van zilver?

Uw zilver verkopen in regio Wijchen of Veenendaal? Kom gerust langs bij één van onze filialen. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt gewoon binnenlopen. Neem wel een geldig paspoort, ID of rijbewijs mee. Op basis van het gewicht, zilvergehalte en de actuele zilverkoers bepalen we vervolgens de prijs van uw zilver. Indien u akkoord gaat, volgt direct de uitbetaling. Contant of per bankoverschrijving.

goudinkoop wijchen

Wijchen

goudinkoop veenendaal

Veenendaal

goud verkopen

We kopen ook goud in!

U kunt niet alleen uw zilver, maar ook uw goud verkopen. Goudinkoop Aurum koopt alle soorten en maten goud in, waaronder: oud goud of sloopgoud, gouden sieraden en munten (zoals gouden tientjes, krugerrand en mapple leaf), tandgoud, horloges, baren en puur goud. We doen een kosteloze en vrijblijvende taxatie op basis van het gewicht, de goudkoers en het karaatgehalte. In Nederland komt 14 karaat goud het meeste voor, wat betekent dat het voor 58,5% uit goud bestaat.